item1 item1 item1 item1 item1 item1 item1
item1
item1 testfoto1a item1 item1
item1
item1
testfoto1a
item1
item1 item1
item1
© Bar Restaurant Villeneuve, 2016
Het concept achter Villeneuve
Login

Villeneuve

Van maandag tot en met donderdag serveren wij een 2 gangen menu

voor € 19.75

Vrijdag tot en met zondag 3 gangen voor € 27,50

Reserveren liefst telefonisch 043-3252586


Lekker eten. Dat is het ongecompliceerde concept achter Bar-Restaurant Villeneuve. Dat bij Villeneuve lekker eten ook staat voor bijvoorbeeld een prima sfeer, bijzondere wijnen en persoonlijke aandacht vinden we niet meer dan logisch.

Bar-Restaurant Villeneuve ligt in St. Pieter, het bekende Maastrichtse stadsdeel dat het rustgevende groen van het buitengebied verbindt met de kleurrijke historische binnenstad. Het idee voor Villeneuve vond in het Sint Pieterse hotel Pastis zijn oorsprong, het resultaat ligt even verderop aan de "vijfsprong".

Marcel, oprichter van Hotel Pastis, en Ron, die dankzij jarenlange keukenervaring inmiddels wel weet hoe je eters laat glimlachen, vonden elkaar in hun wens voor een sfeervol restaurant met lekker eten en zonder gedoe. De stijlvolle combinatie van bric-a-brac spullen en moderne elementen geven het restaurant de ongedwongen huiskamersfeer die je ook bij Hotel Pastis terugvindt

Naast de à la carte gerechten met mediterrane inslag is er dagelijks volop aanvoer van spontaan lekkers voor jong en oud.

Villeneuve is de gehele week geopend vanaf 17.00 uur.
Voor groepen vanaf ca. 15 personen is het ook mogelijk buiten de openingstijden te reserveren!

Bar restaurant Villeneuve: 043-3252586
ETEN DRINKEN SLAPEN RESERVEREN