VILLENEUVE NIEUWS

8 maart 2020

We zijn weer open en wel met een splinternieuwe parketvloer en een nieuwe bar!

Wij zijn er heel blij mee, hopelijk U ook. Tot gauw!

16 maart 2020

GESLOTEN vanaf 15 MAART

Helaas, zeer kort na dit bericht moesten ook wij inzien dat open blijven geen optie meer was. We hopen U in goede gezondheid weer terug te zien in april!

6 april 2020

NIEUWE PLANNEN!

Wij kunnen niet wachten om weer de deuren te openen, op dit moment zijn we ( naast een hoop onderhoud) ook bezig met het ontwikkelen van een lunchkaart, in de jullie zo vertrouwde Villeneuve stijl.

Dat wil zeggen geen broodjes of vlaai maar een heerlijke mediterrane lunch in 2 gangen! Hopelijk komt het vakantiegevoel er dan vanzelf!

28-04-2020

GOED NIEUWS!

Vanaf 1 mei starten wij met het maken van afhaalmenu’s! Ieder weekend de keuze uit vlees/vis/vega hoofdgerecht incl. dessert voor €17,50!

Bestellen alleen telefonisch, keuzes vindt je op deze website en social media.

26-05-2020

Vanaf Maandag 1 juni mogen we U weer verwelkomen, zij het onder de bepaalde voorwaarden en maatregelen.

Het grote succes van de afhaalmenu’s doet ons vermoeden dat het een drukke zomer gaat worden! Natuurlijk blijft Uw gezondheid en dat van ons personeel op de eerste plaats staan, maar wat is het heerlijk om weer even buiten de deur te eten en andere gezichten te zien! Alle voorwaarden staan op deze site, alsmede de tijdsblokken waar we mee gaan werken.

Hopelijk tot gauw!!

VAKANTIE!!!

Villeneuve gaat een weekje dicht om even bij te komen! We hebben enorm drukke weken achter de rug, wat fijn om jullie weer allemaal te zien!

We sluiten onze deuren van maandag 3 aug t/m maandag 10 aug.

Fijne vakantie in eigen land of elders, en pas goed op jezelf!